ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!
0888/ 95 31 85
 02 / 973 27 07
Последни проекти
 

За нас

Нашата цел


   Клиентите на фирма "Декопласт" ООД да получат:

    - оригинални проекти с висока функционалност и богат избор на мебелен обков и аксесоари;

    - високо качество на произведените мебели и предлагани услуги;

    - кратки срокове на производство и доставка;

    - цени, отговарящи на съответното качество.


Какво предлагаме


   Фирма Декопласт ООД е основана през 1994 година с основно предназначение за проектиране, производство на мебели от ПДЧ и услуги за граждани и фирми по поръчка. Производството на мебели от ПДЧ включва: офис обзавеждане, обзавеждане на барове, кафе - сладкарници, ресторанти, магазини, хотели, както и мебели за обзавеждане на съвременното жилище. Производството на услуги включва: заготовки на детайли за мебели по спецификация на клиента, изработване на стандартни и нестандартни термоустойчиви плотове, разкрояване, кантиране, фурнироване и други със собствени материали и такива на клиента. Фирмата извършва монтажи по домовете и обществени заведения при възлагане от страна на клиентите. Сроковете за изпълнение се съгласуват с възложителя в зависимост от обема на поръчката.


   Основни материали влагани в производството на мебелите са ламинирани плоскости от дървесни частици – ПДЧ - с дебелини 18 и 25мм, внос от: Германия - Термопал, Австрия - Егер и Кайндъл, Гърция -Шелман, Унгария - Интершпан и български - Кроношпан, с голяма гама от разцветки и ефекти на дървесни видове, монохромни и други ефекти, според изискванията на възложителя. Всички ПДЧ плоскости са с клас на емисия Е1, отговарящи на изискванията на Европейския съюз.


   Освен готовите плочи, фирмата е оборудвана и има капацитет за лепене на покрития,върху плочи от дървесни частици - еднолицево и двулицево върху дебелини 8, 10, 12, 16, 18, 25, 30, и т.н. на материалите според изискванията на конструкцията и възложителя. Покритията са HPL /тип "гетинаксови'7 с дебелина от 0.8мм внос от Испания с голям избор - над 100 вида, включващи различни видове имитации на камъни, дървесни видове, едноцветни, пръскани и метални ефекти. Лепените детайли са с възможност за изработване на едностранно и двустранно заобляне на праволинейните кантове - PFL. Криволинейните детайлите могат да се изработват по различни форми и шаблони. Освен тези материали фирмата предлага и МДФ - 18 и З0мм за гладки-прави повърности и растерен МДФ - 8мм за криви повърхности със слепени върху тях покрития. Върху повърхностите могат да се изработват фрезки с различни орнаменти и ефекти.


   Изработват се рамкови врати с фризове и такива изрязани на център. Също така и рамкови врати от алуминиев профил с ефектни стъкла и огледала, както и плъзгащи врати за мебели. Съставът на фирмата наброява 25 човека с необходимата квалификация, в това число с висше техническо образование /инженери/ - 9 човека, с висше икономическо - 1 човек, със средно техническо и средно специално образование 15 човека. Фирма "Декопласт" ООД разполага с достатъчен наличен ресурс /машинен парк и квалифицирани работници/ за да изпълни възложените й поръчки.